مهندسی کشاورزی اثر تاریخ کاشت و استفاده از ... |
عنوان | صفحه | |
چکیده……………………………………………………………………………………………………….. | 1 | |
فصل اول | مقدمه………………………………………………………………………………………………… | 2 |
فصل دوم | بررسی منابع……………………………………………………………………………………….. | 5 |
2-1 | مبدأ و پیشینه لوبیا……………………………………………………………………………………….. | 6 |
2-2 | سطح زیر کشت و تولید لوبیا در ایران و جهان……………………………………………….. | 7 |
2-3 | اهمیت اقتصادی لوبیا…………………………………………………………………………………… | 8 |
2-4 | خصوصیات گیاهشناسی لوبیا……………………………………………………………………….. | 10 |
2-5 | نیازهای اقلیمی لوبیا…………………………………………………………………………………….. | 12 |
2-6 | تاریخ کاشت………………………………………………………………………………………………. | 13 |
2-6-1 | اثر تاریخ کاشت بر رشد لوبیا……………………………………………………………………….. | 14 |
2-6-2 | اثر تاریخ کاشت بر عملکرد غلاف لوبیا…………………………………………………………. | 16 |
2-6-3 | اثر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه لوبیا…………………………………………………………….. | 17 |
2-6-4 | اثر تاریخ کاشت بر اجزاء عملکرد لوبیا………………………………………………………….. | 20 |
2-6-5 | اثر تاریخ کاشت بر عملکرد قسمتهای هوایی لوبیا………………………………………… | 21 |
2-7 | مالچ………………………………………………………………………………………………………….. | 23 |
2-7-1 | مالچ پلاستیکی……………………………………………………………………………………………. | 23 |
2-7-2 | اثر مالچهای پلاستیکی بر رشد گیاه……………………………………………………………….. | 25 |
2-7-3 | فوائد مالچهای پلاستیکی…………………………………………………………………………….. | 27 |
2-7-4 | اثر مالچ بر عملکرد دانه لوبیا…………………………………………………………………………. | 27 |
2-7-5 | اثر مالچ در کنترل علفهای هرز…………………………………………………………………… | 28 |
2-7-6 | اثر مالچ بر رطوبت قابل استفاده خاک……………………………………………………………. | 29 |
فصل سوم | مواد و روشها……………………………………………………………………………………. | 32 |
3-1 | زمان و موقعیت جغرافیایی و اقلیمی محل اجرای طرح……………………………………. | 33 |
3-2 | ویژگیهای آب و هوایی منطقه…………………………………………………………………….. | 33 |
3-3 | مشخصات خاک…………………………………………………………………………………………. | 33 |
3-4 | مشخصات طرح آزمایشی…………………………………………………………………………….. | 34 |
یک مطلب دیگر :
3-5 | مراحل اجرای طرح آزمایشی………………………………………………………………………… | 34 |
3-6 | خصوصیات مورد بررسی…………………………………………………………………………….. | 35 |
3-6-1 | ارتفاع گیاه…………………………………………………………………………………………………. | 35 |
3-6-2 | تعداد غلاف در بوته……………………………………………………………………………………. | 35 |
3-6-3 | طول غلاف………………………………………………………………………………………………… | 35 |
3-6-4 | تعداد دانه در غلاف…………………………………………………………………………………….. | 36 |
3-6-5 | طول دانه…………………………………………………………………………………………………… | 36 |
3-6-6 | عرض دانه…………………………………………………………………………………………………. | 36 |
3-6-7 | عملکرد بیو………………………………………………………………………………………………… | 36 |
3-6-8 | عملکرد غلاف سبز……………………………………………………………………………………… | 36 |
3-6-9 | وزن صددانه………………………………………………………………………………………………. | 37 |
3-6-10 | عملکرد دانه……………………………………………………………………………………………….. | 37 |
3-7 | محاسبات آماری…………………………………………………………………………………………. | 37 |
فصل چهارم | نتایج…………………………………………………………………………………………………. | 38 |
4-1 | ارتفاع بوته…………………………………………………………………………………………………. | 39 |
4-2 | تعداد غلاف در بوته……………………………………………………………………………………. | 41 |
4-3 | طول غلاف………………………………………………………………………………………………… | 44 |
4-4 | تعداد دانه در غلاف…………………………………………………………………………………….. | 46 |
4-5 | طول دانه……………………………………………………………………………………………………. | 48 |
4-6 | عرض دانه…………………………………………………………………………………………………. | 51 |
4-7 | عملکرد بیو………………………………………………………………………………………………… | 52 |
4-8 | عملکرد غلاف سبز…………………………………………………………………………………….. | 55 |
4-9 | وزن صددانه………………………………………………………………………………………………. | 58 |
4-10 | عملکرد دانه……………………………………………………………………………………………….. | 60 |
فصل پنجم | نتیجه گیری………………………………………………………………………………………… | 66 |
5-1 | نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………. | 67 |
5-2 | پیشنهادات………………………………………………………………………………………………….. | 68 |
منابع مورد استفاده……………………………………………………………………………………………………………….. | 69 | |
چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………………………….. | 78 |
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-08-09] [ 03:10:00 ب.ظ ]
|