عنوان   صفحه
  چکیده……………………………………………………………………………………………………….. 1
فصل اول مقدمه………………………………………………………………………………………………… 2
فصل دوم بررسی منابع……………………………………………………………………………………….. 5
2-1 مبدأ و پیشینه لوبیا……………………………………………………………………………………….. 6
2-2 سطح زیر کشت و تولید لوبیا در ایران و جهان……………………………………………….. 7
2-3 اهمیت اقتصادی لوبیا…………………………………………………………………………………… 8
2-4 خصوصیات گیاهشناسی لوبیا……………………………………………………………………….. 10
2-5 نیازهای اقلیمی لوبیا…………………………………………………………………………………….. 12
2-6 تاریخ کاشت………………………………………………………………………………………………. 13
2-6-1 اثر تاریخ کاشت بر رشد لوبیا……………………………………………………………………….. 14
2-6-2 اثر تاریخ کاشت بر عملکرد غلاف لوبیا…………………………………………………………. 16
2-6-3 اثر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه لوبیا…………………………………………………………….. 17
2-6-4 اثر تاریخ کاشت بر اجزاء عملکرد لوبیا………………………………………………………….. 20
2-6-5 اثر تاریخ کاشت بر عملکرد قسمت‌های هوایی لوبیا………………………………………… 21
2-7 مالچ………………………………………………………………………………………………………….. 23
2-7-1 مالچ پلاستیکی……………………………………………………………………………………………. 23
2-7-2 اثر مالچ‌های پلاستیکی بر رشد گیاه……………………………………………………………….. 25
2-7-3 فوائد مالچ‌های پلاستیکی…………………………………………………………………………….. 27
2-7-4 اثر مالچ بر عملکرد دانه لوبیا…………………………………………………………………………. 27
2-7-5 اثر مالچ در کنترل علف‌های هرز…………………………………………………………………… 28
2-7-6 اثر مالچ بر رطوبت قابل استفاده خاک……………………………………………………………. 29
فصل سوم مواد و روش‌ها……………………………………………………………………………………. 32
3-1 زمان و موقعیت جغرافیایی و اقلیمی محل اجرای طرح……………………………………. 33
3-2 ویژگی‌های آب و هوایی منطقه…………………………………………………………………….. 33
3-3 مشخصات خاک…………………………………………………………………………………………. 33
3-4 مشخصات طرح آزمایشی…………………………………………………………………………….. 34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان نامه و مقاله

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطلب دیگر :

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3-5 مراحل اجرای طرح آزمایشی………………………………………………………………………… 34
3-6 خصوصیات مورد بررسی…………………………………………………………………………….. 35
3-6-1 ارتفاع گیاه…………………………………………………………………………………………………. 35
3-6-2 تعداد غلاف در بوته……………………………………………………………………………………. 35
3-6-3 طول غلاف………………………………………………………………………………………………… 35
3-6-4 تعداد دانه در غلاف…………………………………………………………………………………….. 36
3-6-5 طول دانه…………………………………………………………………………………………………… 36
3-6-6 عرض دانه…………………………………………………………………………………………………. 36
3-6-7 عملکرد بیو………………………………………………………………………………………………… 36
3-6-8 عملکرد غلاف سبز……………………………………………………………………………………… 36
3-6-9 وزن صددانه………………………………………………………………………………………………. 37
3-6-10 عملکرد دانه……………………………………………………………………………………………….. 37
3-7 محاسبات آماری…………………………………………………………………………………………. 37
فصل چهارم نتایج…………………………………………………………………………………………………. 38
4-1 ارتفاع بوته…………………………………………………………………………………………………. 39
4-2 تعداد غلاف در بوته……………………………………………………………………………………. 41
4-3 طول غلاف………………………………………………………………………………………………… 44
4-4 تعداد دانه در غلاف…………………………………………………………………………………….. 46
4-5 طول دانه……………………………………………………………………………………………………. 48
4-6 عرض دانه…………………………………………………………………………………………………. 51
4-7 عملکرد بیو………………………………………………………………………………………………… 52
4-8 عملکرد غلاف سبز…………………………………………………………………………………….. 55
4-9 وزن صددانه………………………………………………………………………………………………. 58
4-10 عملکرد دانه……………………………………………………………………………………………….. 60
فصل پنجم نتیجه گیری………………………………………………………………………………………… 66
5-1 نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………. 67
5-2 پیشنهادات………………………………………………………………………………………………….. 68
منابع مورد استفاده……………………………………………………………………………………………………………….. 69
چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………………………….. 78
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...