علوم دامی بررسی امکان استفاده از مایع مدفوع بجای مایع ... |
2-2-4- مرحله رشد در زمان برداشت– 13
2-2-5- ارتباط هضم پذیری علوفه ی مرتعی با ترکیبات شیمیایی علوفهبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 15
2-2-6- اثرات اقلیم ، فصل ، آب و هوا- 15
2-2-7- حاصلخیزی و خصوصیات خاک—————- 16
2-3- تقسیم بندی گیاهان مرتعی—— 16
2-3-1- مشخصات گیاه شناسی گونه های مورد مطالعه——- 17
2-3-1-1-گونه Bromus inermis— 17
2-3-1-2-گونه Sorghum sudanensis(سورگوم علوفهای)- 18
2-3-1-3- گونه جاشیر(prangus spersica )———– 19
2-4- عوامل میکروبی موثر بر هضم—- 20
2-5- میکروبیولوژی شکمبه———- 21
2-6- هضم در شکمبه————– 22
2-7- روش های برآورد کیفیت علوفه— 24
2-8- فن تولید گاز( production gas)—————- 25
2-8-1- منشاء تولید گاز ———– 26
2-8-2- سیر تکاملی سیستم تولید گاز— 27
2-9- مروری بر پژوهش های انجام شده—————- 30
2-10- مروری بر پژوهش های گذشته کیفیت و ارزش غذایی علوفه مرتعیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——- 33
فصل سوم. روش اجرای تحقیق——- 39
3-1- مواد-بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—– 40
3-1-1- نمونه برداری ———— 40
3-1-2- دامهای مورد آزمایش و نحوۀ آماده سازی دام——- 40
یک مطلب دیگر :
3-2- تجزیه شیمیایی نمونه ها——– 40
3-2- 1- روش تولید گاز———— 42
3-2-1-1- روش تولید گاز با استفاده از مایع شکمبه——— 42
3-2-1-2- روش تولید گاز با استفاده از مایع مدفوع——– 43
3-2-1-3-مواد و دستگاه های لازم برای انجام آزمون گاز—– 43
3-2-2-حیوان دهنده مایع شکمبه و ابزار گرفتن و آماده سازی مایع شکمبه و مدفوعبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد- 44
3-2-3-گرفتن مایع شکمبه———- 44
3-2-4-آماده سازی دستگاه——— 45
3-2-5-آماده سازی خوراک ——— 45
3-2-6-آماده سازی محلول ———- 45
3-2-7- آزمون گاز—————- 46
3-2-8- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات- 48
فصل چهارم. تجزیه و تحلیل دادهها—- 49
4-1-نتایج آنالیز شیمیایی گونه های مرتعی سه گونه مورد مطالعهبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 50
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-08-09] [ 03:09:00 ب.ظ ]
|