2-2-4- مرحله رشد در زمان برداشت– 13

2-2-5- ارتباط هضم پذیری علوفه ی مرتعی با ترکیبات شیمیایی علوفهبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد———- 15

2-2-6- اثرات اقلیم ، فصل ، آب و هوا- 15

2-2-7- حاصلخیزی و خصوصیات خاک—————- 16

2-3- تقسیم بندی گیاهان مرتعی—— 16

2-3-1- مشخصات گیاه شناسی گونه های مورد مطالعه——- 17

2-3-1-1-گونه Bromus inermis— 17

2-3-1-2-گونه  Sorghum sudanensis(سورگوم علوفه‌ای)- 18

2-3-1-3- گونه جاشیر(prangus spersica )———– 19

2-4- عوامل میکروبی موثر بر هضم—- 20

2-5- میکروبیولوژی شکمبه———- 21

2-6- هضم در شکمبه————– 22

پایان نامه و مقاله

 

2-7- روش های برآورد کیفیت علوفه— 24

2-8- فن تولید گاز( production gas)—————- 25

2-8-1- منشاء تولید گاز ———– 26

2-8-2- سیر تکاملی سیستم تولید گاز— 27

2-9- مروری بر پژوهش های انجام شده—————- 30

2-10- مروری بر پژوهش های گذشته کیفیت و ارزش غذایی علوفه مرتعیبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد——- 33

فصل سوم. روش اجرای تحقیق——- 39

3-1- مواد-بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد—– 40

3-1-1- نمونه برداری ———— 40

3-1-2- دامهای مورد آزمایش و نحوۀ آماده سازی دام——- 40

یک مطلب دیگر :

 
 

3-2- تجزیه شیمیایی نمونه ها——– 40

3-2- 1- روش تولید گاز———— 42

3-2-1-1- روش تولید گاز با استفاده از مایع شکمبه——— 42

3-2-1-2- روش تولید گاز با استفاده از مایع مدفوع——– 43

3-2-1-3-مواد و دستگاه های لازم برای انجام آزمون گاز—– 43

3-2-2-حیوان دهنده مایع شکمبه و ابزار گرفتن و آماده سازی مایع شکمبه و مدفوعبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد- 44

3-2-3-گرفتن مایع شکمبه———- 44

3-2-4-آماده سازی دستگاه——— 45

3-2-5-آماده سازی خوراک ——— 45

3-2-6-آماده سازی محلول ———- 45

3-2-7- آزمون گاز—————- 46

3-2-8- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات- 48

فصل چهارم. تجزیه و تحلیل داده‌ها—- 49

4-1-نتایج آنالیز شیمیایی گونه های مرتعی سه گونه مورد مطالعهبلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد————— 50

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...