ژنوتایپینگ سویه های سالمونلا انتریکا سرووار انتریتیدیس جدا شده از نمونه های بالینی ... |
استاد راهنما:
دکتر رضا رنجبر
سال تحصیلی : 1393
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده فارسی 1
فصل اول :کلیات تحقیق 2
- بیان مسئله 3
1-2- کلیات 5
1-2-1، تاریخچه 5
1-2-2، باکتریولوژی سالمونلا 6
1-2-3، تست ها و خواص بیوشیمیایی 6
1-2-4، طبقه بندی سالمونلا 7
1-2-5، آنتی ژن های سالمونلا 9
1-2-6، عوامل دخیل در بیماریزایی در سالمونلا 12
1-2-7. بیماری های ناشی از سالمونلا 13
1-2-8. اپیدمیولوژی سالمونلا 16
1-2-9، تشخیص آزمایشگاهی سالمونلا 16
1-2-10. پیشگیری و کنترل 19
1-2-11، ایمنی 19
1-2-12، درمان 19
1-3 – مروری بر روش های تایپینگ باکتری ها 20
1-3-1- اصول و مبانی روش MLVA 22
1-2-3- کلمات و اصطلاحات کاربردی در MLVA 24
1-3-3- مزایای MLVA نسبت به سایر روش های ژنوتایپنگ 26
1-4- اهداف پایان نامه 31
1-4-1- هدف علمی پایان نامه 31
1-4-2- اهداف جزئی 31
1-4-3- اهداف کاربردی 31
1-5- فرضیه ها 31
1-6- سئوالات 31
1-7- ضرورت انجام تحقیق 32
1-8- جنبه جدید بودن و نوآوری تحقیق 32
1-9- واژه نامه ها و اصطلاحات فنی 32
فصل دوم مروری بر ادبیات تحقیق و پیشینه تحقیق 34
بررسی متون: 35
فصل سوم :مواد وروشها 39
3-1-مواد و تجهیزات 40
3-1-1-دستگاه ها ووسایل مورد نیاز: 40
3-1-2-مواد مصرفی مورد نیاز: 41
3-1-3- محیطهای کشت مورد استفاده: 41
3-2-ترکیبات و محلولهای مورد نیاز و فرمول ساخت آنها 42
3-2-1-تهیه محلول(%25) SDS: 42
3-2-2- محلول EDTA(5/0 مولار): 42
3-2-3-تامپون لیز کننده سلول 42
3-2-4- تامپون TE حاوی RNase 42
3-2-5- بافر(5X)TBE: 42
3-2-7- محلول فنل-کلروفروم-ایزو آمیلیک الکل(PCI): 43
3-3- روش انجام طرح: 44
3-3-1- نوع مطالعه: 44
3-3-2-جامعه مورد مطالعه: 44
3-3-3- جمع آوری اطلاعات: 44
3-3-4- انجام امور باکتریولوژیک: 44
یک مطلب دیگر :
3-4- ژنوتایپینگ ایزوله های سالمونلا با استفاده از روش MLVA 46
3-4-1- انجام آزمایش PCR جهت تکثیر لوکوس های VNTR 46
3-4-2- الکتروفورز محصولات VNTR 50
3-4-3- محاسبه ی اندازه و تعداد تکرار های VNTR 52
3-4-4-تجزیه و تحلیل داده های VNTR 52
فصل چهارم یافته ها 54
4-1- نمتایج حاصل از جمع آوری نمونه ها 55
4-2- نتایچ حاصل از استخراج ژنوم باکتریایی 57
4-3- نتایج حاصل از واکنش PCR جهت تکثیر لوکوس های VNTR 58
4-4- میزان تنوع الل های VNTR 74
4-5- آنالیز داده ها با استفاده از الگوریتم Minimum Spanning Tree 74
4-6- آنالیز داده های VNTR با استفاده از روش NJ 75
فصل پنجم :بحث ونتیجه گیری 77
5-1- بحث 78
5-2- نتیجه گیری و جمع بندی 91
منابع: 92
چکیده انگلسی 96
فهرست جداول و نمودارها
عنوان صفحه
جدول1-1، ویژگی های بیو شیمیایی سالمونلا 8
جدول 1-2، طبقه بندی نوین سالمونلا و میزان سروتایپ ها در زیر گونه ها 9
جدول 3-1، نام لوکوس ها و پرایمر های اختصاصی 47
جدول 3-2،مقادیرموردنیازجهت انجام واکنش هایPCRبرای تکثیرلوکوسهایVNTR 48
جدول 3-3، برنامه ریزی دستگاه ترموسایکلر جهت تکثیر لوکوس های SENTR2،
SENTR3 و SE-7 49
جدول3-4،برنامه ریزی دستگاهترموسایکلرجهت تکثیرلوکوسهایENTR6وSE-8 49
جدول 3-5، برنامه ریزی دستگاه ترموسایکلر برای تکثیر لوکوس SE-4 49
جدول 3-6، برنامه ریزی دستگاه ترموسایکلر جهت تکثیر لوکوس SE-10 50
جدول 3-7، برنامه ریزی دستگاه ترموسایکلر جهت تکثیر لوکوس SE-6 50
جدول 4-1، در فایل EXCEL 73
جدول 4-2، ضریب تنوع هانتر- گاتسون برای هر لوکوس محاسبه شده 74
نمودار 4-1، میزان فراوانی هر یک از سرو تایپ های سالمونلا در پژوهش حاضر 56
نمودار 4-2، میزان شیوع هر یک از سرو تایپ های سالمونلا در پژوهش حاضر 56
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل 1-1 تصویر دکتر سالمون دامپزشک آمریکایی. 5
شکل1-2 باکتری سالمونلا 6
شکل 1-4مای شماتیک از VNTR ها 23
شکل 1-5 پروفایل اللی 24
شکل 1-6 آنالیز MLVA بوسیله MST 25
شکل 1-7، مزایای MLVA 26
شکل 1-8، مراحل انجام MLVA 27
شکل 4-1، میزان خلوص DNA نمونه ی شماره ی 53 57
شکل 4-2، میزان خلوص DNA نمونه ی شماره ی 24 57
شکل 4-3، لوکوس ENTR6 58
شکل 4-4، لوکوس SE4 59
شکل 4-5، لوکوس SE4 60
شکل 4-6، لوکوسSE6 61
شکل 4-7، لوکوس SE6 62
شکل 4-8، لوکوسSE7 63
شکل 4-9، لوکوسSE7 64
شکل 4-10، لوکوسSE8 65
شکل 4-11، لوکوسSE8 66
شکل 4-12، لوکوسSE10 67
شکل 4-13، لوکوسSE10 68
شکل 4-14، لوکوسSENTR2 69
شکل 4-15، لوکوسSENTR2 70
شکل 4-16، لوکوسSENTR3 71
شکل 4-17، لوکوسSENTR3 72
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-01] [ 06:39:00 ب.ظ ]
|