کارشناسی ارشد بررسی اثر سطوح مختلف آتورواستاتین و ال کارنیتن بر ... |
2-3-2-تنظیم ضربان قلب………………………………………………9
2-3-3-حفرههای قلب………………………………………………..9
2-3-4-انواع دریچههای قلب…………………………………………..10
2-3-5-ارتباط قلب و رگهای خونی……………………………………10
2-3-6-گردش خون ششی……………………………………………10
2-3-7-سرخرگها و سیاهرگها………………………………………10
2-4-فیزیولوژی فیزیکی خون در طیور…………………………………..11
2-5-پروتئینهای خون…………………………………………………………………………………11
2-6-اسید اوریک………………………………………………………………………………………..14
2-7-اوره……………………………………………………………………………………………………12
2-8-چربیها………………………………………………………………………………………………12
2-8-1-انواع لیپوپروتئین……………………………………………………………………………….13
2-9-بافت سلول چربی………………………………………………………………………………….13
2-9-1-سلولهای چربی………………………………………………………………………………..13
2-9-2-کلسترول………………………………………………………………………………………….14
2-9-3-ساخت گلسترول……………………………………………………………………………….14
2-9-4-کاربردهای اختصاصی کلسترول…………………………………………………………..15
2-9-5-اهمیت زیست پزشکی کلسترول…………………………………………………………..15
2-9-6-بیوسنتز کلسترول…………………………………………………………………………………16
2-10-آرتواسکلروز…………………………………………………………………………………………… 16
2-10-1-علل اصلی آترواسکلروز………………………………………………………………………….. 16
2-10-2-پیشگیری از آترواسکلروز…………………………………………………………………………. 17
2-11-اهمیت مطالعه فراسنجههای خونی طیور…………………………………………………………… 17
2-12-LDL و HDL……………………………………………………………………………………….. 17
2-13-اختلال چربی خون……………………………………………………………………………………. 18
2-14-استاتینها………………………………………………………………………………………………… 19
2-14-1-منابع استاتین………………………………………………………………………………………… 19
2-14-2-اثرات استاتین بر روی سلامتی…………………………………………………………………… 20
2-14-3-ایزوتوپها…………………………………………………………………………………………… 20
2-14-4-جایگاهی برای استاتینها…………………………………………………………………………. 20
2-14-5-استاتینها از نظر تجاری…………………………………………………………………………… 21
2-14-6-مصرف ترکیبی داروها……………………………………………………………………………. 21
2-14-7- آتورواستاتین………………………………………………………………………………………. 22
2-14-8-مکانیسم اتر………………………………………………………………………………………….. 23
2-14-9-هشدارها……………………………………………………………………………………………… 23
2-14-10-عوارض جانبی آتورواستاتین…………………………………………………………………… 23
2-14-11-تداخل دارویی……………………………………………………………………………………. 24
2-14-12-اشکال دارویی…………………………………………………………………………………….. 24
2-14-13-نحوه اثر آتورواستاتین…………………………………………………………………………… 24
2-14-14-کل کلسترول LDL…………………………………………………………………………….. 25
2-14-15-مهار آنزیم Squalene synthase ……………………………………………………….. 26
2-14-16-افزایش کلسترول HDL………………………………………………………………………… 26
2-14-17-انتقال معکوس کلسترول…………………………………………………………………………. 26
2-14-18-فارماکونیتینیک:مکانیسم اثر……………………………………………………………………. 26
2-14-19-اثر آتورواستاتین همراه با سالین (نوعی نمک)……………………………………………… 27
2-14-20-تاثیر آتورواستاتین بر روی ژن SREBP-L……………………………………………….. 27
2-15-ال-کارنیتین…………………………………………………………………………………………….. 27
2-15-1-خواص شیمیایی……………………………………………………………………………………. 29
2-15-2-نام شیمیایی ال-کارنیتین و فرمول شیمیایی……………………………………………………. 29
2-15-3-فرمهای تجاری ال-کارنیتین……………………………………………………………………… 30
2-15-4-فرم تجاری ال-کارنیتین در بازار………………………………………………………………… 30
2-15-5-استیل ال-کارنیتین ALC………………………………………………………………………… 31
2-15-6-سنتز ال-کارنیتین…………………………………………………………………………………… 31
2-15-7-محل و مقدار ال-کارنیتین در بدن………………………………………………………………. 31
2-15-8-ساخت ال-کارنیتین در بدن……………………………………………………………………… 32
2-15-9-تامین ال- کارنیتین در جوجههای گوشتی…………………………………………………….. 32
2-15-10-تاثیر ال- کارنیتین در عضلات ران……………………………………………………………. 32
2-16-تاثر ال-کارنیتین در مرغهای تخمگذار……………………………………………………………. 33
2-17-تاثیر ال-کارنیتین بر روی اسپرمها………………………………………………………………….. 33
2-18-ال-کارنیتین موجود در آغوز………………………………………………………………………… 34
2-19-تاثیر ال-کارنیتین بر روی اجسام کتونی…………………………………………………………… 34
2-20-استفاده از ال-کارنیتین در انسان…………………………………………………………………….. 34
2-21-استفاده از ال-کارنیتین در تغذیه خوکها………………………………………………………… 35
یک مطلب دیگر :
2-22-تاثیر ال-کارنیتین در ماهیها………………………………………………………………………… 35
2-23-اثرات جانبی ال-کارنیتین……………………………………………………………………………. 35
2-24-کمبود ال-کارنیتین را به دو گروه از اختلالات اولیه و ثانویه تقسیمبندی میکند………….. 36
مقدار ال-کارنیتین موجود در مواد غذایی (میلیگرم در کیلوگرم)…………………………………….. 37
2-25-طریقه جذب ال-کارنیتین……………………………………………………………………………. 37
2-26-انتقال ال-کارنیتین…………………………………………………………………………………….. 38
2-27-دفع ال-کارنیتین……………………………………………………………………………………….. 38
2-28-کمبود ال-کارنیتین……………………………………………………………………………………. 38
فصل سوم……………………………………………………………………………………………………… 40
3-1-زمان انجام آزمایش…………………………………………………………………………………….. 41
3-2-محل انجام آزمایش و مشخصات آن………………………………………………………………… 41
3-3-قفسهای آزمایش………………………………………………………………………………………. 41
3-4-آمادهسازی سالن پرورش………………………………………………………………………………. 41
3-5-ماده آزمایشی…………………………………………………………………………………………….. 42
3-6-دما و رطوبت…………………………………………………………………………………………….. 42
3-7-تهویه………………………………………………………………………………………………………. 42
3-8-نوردهی……………………………………………………………………………………………………. 43
3-9-برنامههای بهداشتی و واکسیناسیون…………………………………………………………………… 43
3-10-ماده آزمایشی…………………………………………………………………………………………… 44
3-11- مدل آماری طرح……………………………………………………………………………………… 44
3-12-تجزیه و تحلیل آماری………………………………………………………………………………… 45
3-13-نحوه پیاده نمودن طرح……………………………………………………………………………….. 45
3-14-تنظیم و تهیه جیرههای آزمایشی…………………………………………………………………….. 45
3-15-پارامترهای اندازهگیری شده بعد از کشتار…………………………………………………………. 47
3-16-صفات مورد بررسی در آزمایش……………………………………………………………………. 48
3-16-1-میانگین خوراک مصرفی…………………………………………………………………………. 48
3-16-2-میانگین افزایش وزن……………………………………………………………………………….. 49
3-16-3-ضریب تبدیل غذایی………………………………………………………………………………. 51
3-16-4-درصد تلفات……………………………………………………………………………………….. 51
3-16-5-پارامترهای اندازهگیری شده بعد از کشتار……………………………………………………… 52
3-16-6-وزن زنده…………………………………………………………………………………………….. 52
3-16-7-درصد وزن لاشه خالص (لاشه آماده طبخ)……………………………………………………. 52
3-16-8-درصد وزن سینه……………………………………………………………………………………. 52
3-16-9-درصد وزن ران…………………………………………………………………………………….. 52
3-16-10-وزن قلب…………………………………………………………………………………………… 53
3-16-11-وزن سنگدان………………………………………………………………………………………. 53
3-16-12-درصد وزن چربی محوطه بطنی……………………………………………………………….. 53
3-16-13-درصد وزن کبد…………………………………………………………………………………… 53
3-17-اندازهگیری پارامترهای خونی……………………………………………………………………….. 54
3-17-1-گلوکز خون…………………………………………………………………………………………. 54
3-17-1-1-اساس آزمایش………………………………………………………………………………….. 54
3-17-1-2-روش انجام آزمایش…………………………………………………………………………… 54
3-17-1-3-محاسبات………………………………………………………………………………………… 55
3-17-2-تریگلیسرید………………………………………………………………………………………… 55
3-17-2-1-اساس آزمایش………………………………………………………………………………….. 55
3-17-2-2-روش انجام آزمایش…………………………………………………………………………… 56
3-17-2-3-محاسبات………………………………………………………………………………………… 56
3-17-3-کلسترول…………………………………………………………………………………………….. 56
3-17-3-1-اساس آزمایش………………………………………………………………………………….. 56
3-17-3-2-روش انجام آزمایش…………………………………………………………………………… 57
3-17-3-3-محاسبات………………………………………………………………………………………… 57
فصل چهارم…………………………………………………………………………………………………… 59
4-1-اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین بر مصرف خوراک جوجههای گوشتی……………. 60
4-2- اثر افزودن سطوح مختلف ال-کارنیتین بر مصرف خوراک جوجههای گوشتی…………….. 61
4-3- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین و ال-کارنیتین بر مصرف خوراک جوجههای گوشتی 62
4-4- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین بر افزایش وزن جوجههای گوشتی…………………. 64
4-5- اثر افزودن سطوح مختلف ال-کارنیتین بر افزایش وزن جوجههای گوشتی………………….. 65
4-6- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین و ال-کارنیتین بر افزایش وزن جوجههای گوشتی. 66
4-7- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین بر ضریب تبدیل غذایی جوجههای گوشتی…………. 68
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-08-02] [ 05:21:00 ق.ظ ]
|