3-4- مراحل کار ……………………………………………………………………………………………………………………….33
3-4-1- طرز تهیه محیط کشت……………………………………………………………………………………………………33
3-5- اندازه گیری صفات مورفولوژیکی………………………………………………………………………………………..34
3-6- تعیین کمترین غلظت بازدارندگی…………………………………………………………………………………………34
3-7- درصد بازدارندگی از رشد…………………………………………………………………………………………………..34
3-8- محاسبات آماری………………………………………………………………………………………………………………..35

مقالات و پایان نامه ارشد

 

فصل چهارم: نتایج
4-1- نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین صفات……………………………………………………………………..37
4-1-1- گیاه دارویی آویشن……………………………………………………………………………………………………….37
4-1-2- گیاه دارویی اکالیپتوس…………………………………………………………………………………………………..37
4-1-3- گیاه دارویی بابونه…………………………………………………………………………………………………………38
4-1-4- گیاه دارویی رازیانه……………………………………………………………………………………………………….39
4-1-5- گیاه دارویی رزماری …………………………………………………………………………………………………….39
4-1-6- گیاه دارویی نعنا فلفلی ………………………………………………………………………………………………….40
فصل پنجم: نتیجه گیری و بحث
5-1- نتیجه گیری………………………………………………………………………………………………………………………54
فصل ششم : منابع

یک مطلب دیگر :

 

منابع …………………………………………………………………………………………………………………………………………61
فهرست جداول
عنوان                                                     صفحه
جدول 4-1: تجزیه واریانس صفات مورد بررسی در تیمارهای روز و غلظت………………………………………47
ادامه جدول 4-1: تجزیه واریانس صفات مورد بررسی در تیمارهای روز و غلظت……………………………….48
جدول 4-2: مقایسه میانگین اثرات ساده روز و غلظت بر روی صفات مورد ارزیابی……………………………..49
جدول 4-3: مقایسه میانگین اثرات ساده روز و غلظت بر روی آویشن………………………………………………..50
جدول 4-4: مقایسه میانگین اثرات متقابل روز و غلظت …………………………………………………………………..51
جدول 4-5: مقایسه میانگین اثرات متقابل روز و غلظت بر آویشن……………………………………………………..52
فهرست نمودارها
عنوان                                                                                          صفحه
نمودار 4-1: نتایج مقایسه میانگین اثرات ساده غلظت اسانس­‌های اعمال شده بر قارچ رایزوکتونیا سولانی……………41
نمودار 4-2: نتایج مقایسه میانگین اثرات ساده غلظت های مختلف آویشن بر قارچ رایزوکتونیا سولانی……………….42
نمودار 4-3: نتایج مقایسه میانگین اثرات ساده تعداد روز پس از اعمال اسانس‌ها بر قارچ رایزوکتونیا سولانی……….43
نمودار 4-4: نتایج مقایسه میانگین اثرات متقابل تعداد روز پس از اعمال تیمار و غلظت اسانس نعنا بر قارچ رایزوکتونیا سولانی………………………………………………………..44
نمودار 4-5: نتایج مقایسه میانگین اثرات متقابل تعداد روز پس از اعمال تیمار و غلظت اسانس رزماری بر قارچ رایزوکتونیا سولانی………………………………………..44
نمودار 4-6: نتایج مقایسه میانگین اثرات متقابل تعداد روز پس از اعمال تیمار و غلظت اسانس بابونه بر قارچ رایزوکتونیا سولانی………………………………………….45
نمودار 4-7: نتایج مقایسه میانگین اثرات متقابل تعداد روز پس از اعمال تیمار و غلظت اسانس اکالیپتوس بر قارچ رایزوکتونیا سولانی………………………………………….45
نمودار 4-8: نتایج مقایسه میانگین اثرات متقابل تعداد روز پس از اعمال تیمار و غلظت اسانس رازیانه بر قارچ رایزوکتونیا سولانی………………………………………….46
نمودار 4-4: نتایج مقایسه میانگین اثرات متقابل تعداد روز پس از اعمال تیمار و غلظت اسانس آویشن بر قارچ رایزوکتونیا سولانی………………………………………….46
فهرست اشکال

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...