1-11-جمع آوری بذر. 12

1-12- فراوری.. 12

1-13- فناوری تقطیر و استخراج اسانسها 13

1-14- اثر روش خشک کردن روی مقدار و ترکیبهای اسانس گیاه اسطوخودوس… 14

1-15- ترکیبات اصلی تشکیل دهندهی اسانس اسطوخودوس… 15

1-16-کاربرد. 15

1-17- فتوسنتز. 16

1-18- نمو و ساختار كلروپلاست… 16

1-19- رنگیزه‌ها 17

1-20-پروتئین‌ها 18

1-21- سیستم‌های غشایی.. 18

1-22- مكانیسم‌ فتوسنتز. 19

1-23- واكنش‌های نوری.. 20

پایان نامه و مقاله

 

1-24- فتوشیمی.. 20

1-25- انتقال الكترونی.. 21

1-26- واكنش‌های تاریكی یا سیکل کالوین.. 23

1-27- بیان مسئله. 26

1-28- اهداف تحقیق.. 26

مروری بر تحقیقات انجام شده 27

2-2- روش تغذیه برگی.. 30

مواد و روشها 32

3-1- آماده سازی گیاهان و نحوه اعمال تیمارها 33

3-2- اندازه گیری رشد و عملکرد گیاه 33

یک مطلب دیگر :

 
 

3-3- سنجش کلروفیل.. 33

3-4- سنجش قندهای محلول از روش کوچرت.. 34

3-5- استخراج و تعیین تركیبات فنلی محلول از روش گلد واسر. 35

3-6- سنجش تركیبات فنلی : 35

3-7- اندازه گیری اسانس… 36

3-8- آنالیز آماری: 37

نتایج و بحث.. 38

4-1- تاثیر تیمار متانول بر وزن تر و خشک… 39

4-2- تاثیر تیمار متانول بر رنگیزه های فتوسنتزی.. 39

4-3- تاثیر تیمار متانول بر میزان اسانس… 39

4-4- تاثیر تیمار متانول بر ارتفاع گیاه 39

4-5- تاثیر تیمار متانول بر طول و عرض برگ.. 40

4-6- تاثیر تیمار متانول بر سطح برگ.. 40

4-7- تاثیر تیمار متانول بر میزان فنل.. 40

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...