ارشد بررسی اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر خصوصیات رشدی ... |
2-9-4 تنظیم توزیع کلسیم درون سلول……….. 17
2-9-5 موازنه کاتیون- آنیون و تنظیم اسمز….. 17
2-10 استفاده از گچ در تغذیه گیاهان………. 18
2-11 نقش گوگرددر تغذیه گیاهان…………… 19
2-12 نقش گوگرد در افزایش عملکرد محصولات کشاورزی 22
2-13 اثر گوگرد بر مقدار پروتئین دانه لوبیا.. 23
2-14 اثرگوگرد بر مقدار کلروفیل برگها…….. 23
2-15 اثر کلسیم بر تثبیت نیتروژن…………. 24
2-16 نقش کلسیم و pH درتثبیت نیتروژن……… 25
2-17 نقش گوگرد بر تثبیت نیتروژن…………. 25
فصل سوم : مواد و روش ها ……………….. 27
3-1 مشخصات جغرافیایی و آب و هوایی منطقه….. 28
3-2 خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک محل انجام آزمایش 30
3-3 ویژگی های آماری طرح آزمایشی…………. 30
3-4 آماده سازی زمین، اجرای نقشه طرح و کاشت لوبیا 31
3-5 خصوصیات مورد بررسی…………………. 31
3-5-1 ارتفاع بوته……………………… 31
3-5-2 تعداد ساقه فرعی………………….. 32
3-5-3 طول غلاف…………………………. 32
3-5-4 تعداد غلاف در بوته………………… 32
3-5-5 تعداد دانه در غلاف………………… 32
3-5-6 تعداد دانه در بوته……………….. 32
3-5-7 وزن صد دانه خشک………………….. 32
3-5-8 عملکرد غلاف تر……………………. 33
3-5-9 عملکرد غلاف خشک…………………… 33
3-5-10 عملکرد دانه…………………….. 33
3-5-11 عملکرد بیولوژیک…………………. 33
3-6 محاسبات آماری……………………… 33
فصل چهارم: نتایج………………………. 34
4-1 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برارتفاع بوته.. 35
4-2 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی 37
4-3 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر طول غلاف….. 39
یک مطلب دیگر :
4-4 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد غلاف در بوته 41
4-5 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در غلاف 43
4-6 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برتعداد دانه در بوته 45
4-7 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر وزن صد دانه. 47
4-8 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر عملکرد غلاف تر 48
4-9 اثر زمان و مقدار مصرف گچ عملکرد غلاف خشک. 49
4-10 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر عملکرد دانه 50
4-11 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برعملکرد بیولوژیک 51
فصل پنجم : نتیجه گیری………………….. 54
5-1- نتیجه گیری……………………….. 55
5-2- پیشنهادات………………………… 55
منابع………………………………… 56
فهرست جدول ها
جدول 3-1 خصوصیات شیمیایی خاک محل آزمایش.. 30
جدول 3-2 خصوصیات فیزیکی خاک محل آزمایش… 30
جدول 4-1 تجزیه واریانس داده ها………… 53
فهرست شکل ها
شکل 3-1 نقشه استان گیلان و تقسیم بندی شهرها و نقشه بخشهای شهرستان لنگرود………………………… 28
شکل 3-2 میزان بارندگی………………….. 29
شکل 3-3 میانگین دما……………………. 29
شکل 4-1 اثر مقدار مصرف گچ بر ارتفاع بوته لوبیا 36
شکل 4-2 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر ارتفاع بوته لوبیا 36
شکل 4-3 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی 38
شکل 4-4 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی 38
شکل 4-5 اثر مقدار مصرف گچ بر طول غلاف لوبیا.. 40
شکل 4-6 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر طول غلاف لوبیا 40
شکل 4-7 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد غلاف لوبیا 42
شکل 4-8 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد غلاف لوبیا 42
شکل 4-9 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در غلاف 44
شکل 4-10 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در غلاف 44
شکل 4-11 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در بوته لوبیا 46
شکل 4-12 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در بوته لوبیا………………………………… 46
شکل 4-13 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر تعداد دانه در بوته لوبیا……………………………. 46
شکل 4-14 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر وزن صد دانه لوبیا………………………………… 47
شکل 4-15 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر عملکرد غلاف تر لوبیا………………………………… 48
شکل 4-16 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر عملکرد غلاف خشک لوبیا………………………………… 49
شکل 4-17 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر عملکرد دانه لوبیا………………………………… 50
شکل 4-18 اثر مقدار مصرف گچ بر عملکرد بیولوژیک لوبیا 52
شکل 4-19 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر عملکرد بیولوژیک لوبیا…………………………………….. 52
شکل 4-20 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر عملکرد بیولوژیک لوبیا………………………………… 52
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-30] [ 08:11:00 ق.ظ ]
|