2-1-3) رفتار مصرف كننده. 19
2-1-4) برند. 20
2-1-5) وفاداری به برند. 22
2-1-6) وفاداری به برند رویكرد نگرشی، رفتاری، وابستگی، تركیبی؟   26
2-1-6-1) رویكرد نگرشی وفاداری به برند. 26
2-1-6-2) رویکردهای رفتاری وفاداری به برند. 27
2-1-6-2-1) رویكرد الماس وفاداری (واكر و ناكس، 1995). 28
2-1-6-2-2) رویكرد چهارc 29
2-1-6-3) رویكرد وابستگی وفاداری به برند. 29
2-1-6-4) رویكرد تركیبی وفاداری به برند. 29
2-1-7) انواع و حالت وفاداری به برند. 30
2-1-8) سطوح وفاداری از دیدگاه آكر. 31
2-1-9) مزایای وفاداری به برند. 33
2-1-10)  چرا وفاداری مهم است؟. 35
2-1-11) شناسایی برند. 35
2-1-12) ویژگی وفاداری به برند. 36
2-1-13) کارکردهای برند. 36
2-1-13-1)  متمایز سازی. 36
2-1-13-2) اطمینان بخشی. 36
2-1-13-3) بخش بندی بازار. 37
2-1-13-4) تشخیص خوب از بد. 37
2-1-13-5) خلق مزیت رقابتی. 37
2-1-13-6) کمک در انتخاب. 38
2-1-13-7) ارائه دهنده دوستی و رضایت. 38
2-1-13-8) بهبود عملکرد کسب و کار. 38
2-1-14) شخصیت برند. 39
2-1-14-1) منابع شخصیت برند. 43
2-1-14-2) نقش شخصیت برند. 43
2-1-14-3) مزایای شخصیت برند. 43
2-1-14-4)  اهداف استراتژیك شخصیت برند. 44
2-1-14-5) چگونه شخصیت برند ساخته می‌شود؟. 44
2-1-15)  فواید برند. 45
2-1-16) مفهوم شخصیت برند. 45
2-1-16-1) انتقادات به مدل شخصیت برند. 47
2-1-16-2) از شخصیت انسان به شخصیت برند. 48
2-1-17) هویت برند. 48
2-1-18) تصویر برند. 50
2-1-19) مدیریت برند. 52
2-1-20) شخصیت چیست؟. 53
2-1-21) ویژگی شخصیتی. 53
2-1-22) روابط متغیرها. 56
2-1-22-1) مفهوم شخصیت مصرف‌کننده یا خود انگاره (خویشتن بینی)   56
2-1-22-2) روابط بین شخصیت مصرف‌کننده و شخصیت برند. 58
2-1-22-3) رابطه شخصیت برند و وفاداری برند. 58
2-2) بخش دوم: پیشینه تحقیق. 59
فصل سوم: روش اجرای تحقیق.
3-1) مقدمه. 65
3-2) روش اجرای تحقیق. 65
3-3) روش و ابزار گردآوری داده‌های تحقیق. 65
3-4) معرفی پرسشنامه‌ها و سوالات آن. 66
3-5) جامعه و نمونه آماری. 67
3-6) روش نمونه گیری و محاسبه حجم نمونه. 68
3-7) روایی و پایایی پرسشنامه تحقیق. 69
3-7-1) پایایی و روایی در pls 70

پایان نامه

 

3-7-2) بررسی برازش مدل اندازه گیری………………………………………………………………70
3-7-3) پایایی و روایی مدل اندازه گیری……………………………………………………………..71
3-7-4) پایایی سازگاری درونی …………………………………………………………………….. 71
3-7-5) پایایی مرکب………………………………………………………………………………… 72
3-7-6)پایایی معرفها…………………………………………………………………………………. 72
3-7-7)تجزیه و تحلیل روایی ابزار اندازه گیری …………………………………………………….. 74
3-7-7-1) روایی همگرا……………………………………………………………………………. 74
3-7-7-2) روایی واگرا ……………………………………………………………………………..74
3-8) روش‌های تجزیه و تحلیل داده‌ها. 75
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل دادهها و اطلاعات
4-1) مقدمه. 77
4-2) آمار توصیفی. 77
4-2-1) جنسیت پاسخگویان. 77
4-2-2) سن پاسخگویان. 78
4-2-3) میزان تحصیلات پاسخگویان. 79
4-2-4) میزان درآمد پاسخگویان. 80
4-3) توصیف متغیرهای تحقیق. 81
4-3-1) توصیف متغیر وفاداری مشتری. 82
4-3-2) توصیف متغیر های مربوط به ابعاد شخصیتی برند. 82
4-3-2-1) توصیف متغیر هیجان درک شده برند. 82
4-3-2-2) توصیف متغیرصلاحیت درک شده برند. 83
4-3-2- 3) توصیف متغیر دلفریبی درک شده  برند. 84
4-3-3) توصیف متغیرهای مربوط به پنج عامل بزرگ شخصیتی. 85
4-3-3-1) توصیف متغیر روان رنجوری. 85
4-3-3-2) توصیف متغیر برونگرایی. 86
4-3-3-3) توصیف متغیر انعطاف پذیری. 87
4-3-3-4) توصیف متغیر دلپذیری. 88
4-3-3-5) توصیف متغیر با وجدان بودن. 89
آزمون مدل ساختاری. 91
4-4) آمار استنباطی. 95
4-4-1) بررسی فرضیات تحقیق. 95
4-4-1-1) آزمون فرضیات مربوط به تأثیر سه بعد شخصیت برند درک شده بر وفاداری مشتری. 95
4-4-1-2) آزمون فرضیات مربوط به بررسی تأثیر پنج عامل بزرگ شخصیتی بر دلفریبی درک شده برند. 96
4-4-1-3) آزمون فرضیات مربوط به برررسی تأثیر پنج عامل بزرگ شخصیتی بر هیجان درک شده برند. 97
4-4-1-4) آزمون فرضیات مربوط به برررسی تأثیر پنج عامل بزرگ شخصیتی بر صلاحیت درک شده برند. 98
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات
5-1) مقدمه. 100
5-2) نتایج آمار توصیفی. 100

یک مطلب دیگر :

 

5-3) نتایج آمار استنباطی. 101
5-4) پیشنهادات تحقیق. 104
5-5) محدودیت‌های تحقیق. 107
5-6) پیشنهادات برای تحقیقات آینده. 108
منابع. 109

فهرست جداول
عنوان                                                                صفحه
جدول3-1) توزیع سؤالات مربوط به عوامل شخصیتی. 67
جدول 3-2) مقادیر آلفای کرونباخ. 71
جدول 3-3) مقادیر ضرایب دیلون- گلدشتاین. 72
جدول 3-4) وزن بارهای عاملی. 73
جدول 3-5) مقادیر متوسط واریانسAVE  استخراج شده. 74
جدول 3-6) محاسبه جذر مقادیر متوسط واریانس استخراج شده. 75
جدول 3-7) بررسی روایی واگرا. 75
جدول 4-1) توزیع فراوانی و درصد جنسیت پاسخگویان. 77
جدول 4-2) توزیع فراوانی و درصد سن پاسخگویان. 78
جدول 4-3) توزیع فراوانی و درصد میزان تحصیلات پاسخگویان. 79
جدول 4-4) توزیع فراوانی و درصد میزان درآمد پاسخگویان (بر حسب تومان). 80
جدول4-5) توصیف متغیر وفاداری مشتری. 82
جدول 4-6) توصیف متغیر هیجان درک شده برند. 82
جدول 4-7)توصیف متغیرصلاحیت درک شده برند. 83
جدول 4-8) توصیف متغیر دلفریبی درک شده  برند. 84
جدول 4-9) توصیف متغیر روان رنجوری. 85
جدول 4-10) توصیف متغیر برونگرایی. 86
جدول 4-11) توصیف متغیر انعطاف پذیری. 87
جدول 4-12) توصیف متغیر دلپذیری. 88
جدول 4-13) توصیف متغیر با وجدان بودن. 89
جدول 4-14) مقدار ضریب تأثیر (R2) و برازش کلی مدل (GOF). 94
جدول1-15) ضرایب مسیر و بررسی فرضیات مربوط به تأثیر ابعاد شخصیتی‌درک‌شده از برند بر وفاداری مشتریان (برند). 95
جدول 4-16) ضرایب مسیر و بررسی فرضیات مربوط به تأثیر شخصیتی مشتری بر دلفریبی درک شده برند. 96
جدول 4-17) ضرایب مسیر و بررسی فرضیات مربوط به تأثیرگذاری پنج عامل بزرگ شخصیتی بر هیجان درک شده از برند. 97
جدول 4-18) ضرایب مسیر و بررسی فرضیات مربوط تأثیر ویژگیهای شخصیتی مشتری بر صلاحیت درک شده از برند. 98
فهرست نمودارها
عنوان                                                                صفحه
نمودار 4-1) نمودار توزیع فراوانی جنسیت پاسخگویان. 78
نمودار 4-2) هیستوگرام سن پاسخگویان. 79
نمودار 4-3) هیستوگرام میزان تحصیلات پاسخگویان. 80
نمودار 4-4) هیستوگرام توزیع فراوانی و درصد میزان درآمد پاسخگویان (بر حسب تومان). 81
نمودار 4-5) هیستوگرام متغیر وفاداری مشتری. 82
نمودار 4-6) هیستوگرام متغیر هیجان درک شده برند. 83
نمودار 4-7) هیستوگرام متغیرصلاحیت درک شده برند. 84
نمودار 4-8) هیستوگرام متغیر دلفریبی درک شده برند. 85
نمودار 4-9) هیستوگرام متغیر روان رنجوری. 86
شکل 4-10) هیستوگرام متغیر برونگرایی. 87
شکل 4-11) هیستوگرام متغیر انعطاف پذیری. 88
نمودار 4-12) هیستوگرام متغیر دلپذیری. 89
نمودار 4-13) هیستوگرام متغیر با وجدان بودن. 90
نمودار 4-14) مدل مورد بررسی در تحقیق. 91
نمودار 4- 15) مقادیر ضرایب استاندارد شده مسیر و R2 92
نمودار 4- 16) مقادیر آماره t به جهت بررسی معنی دار بودن یا نبودن فرضیات. 93
 
 
 
 
 
 
 
فهرست شکلها
عنوان                                                                صفحه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...