رساله دکتری باغبانی-گرایش میوه کاری پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم انگور به اسید سالیسیلیک ... |
فهرست مطالب
|
|
صفحه | عنوان |
1 | فصل اول – مقدمه |
2 | 1-1- تنش شوری |
3 | 1-2- تعریف شوری |
3 | 1-3- اثرات شوری بر گیاهان |
4 | 1-4- اسید سالیسیلیک |
4 | 1-4-1- ویژگیهای شیمیایی و بیوشیمیایی اسید سالیسیلیک |
5 | 1-4-2- بیوسنتز اسید سالیسیلیک |
6 | 1-5- نیتریک اکسید |
7 | 1-5-1- ویژگیهای شیمیایی نیتریک اکسید |
7 | 1-5-2- بیوسنتز نیتریک اکسید |
7 | 1-5-2-1- مسیرهای آنزیمی تولید نیتریک اکسید |
7 | 1-5-2-2- مسیر نیتریک اکسید سنتتاز |
8 | 1-5-2-3- مسیر نیترات ردوکتاز |
9 | 1-6- منشاء و تاریخچه کشت انگور |
9 | 1-6-1- ارقام انگور |
10 | 1-6-1-1- رقم تامپسون سیدلس |
11 | 1-6-1-2- رقم قره شانی (شاهانی سیاه) |
11 | 1-7- اهداف پژوهش |
13 | فصل دوم- مروری بر پژوهش های پیشین |
14 | 2-1- اثرات شوری بر مورفولوژی گیاه |
16 | 2-2- تاثیر شوری بر فتوسنتز |
18 | 2-3- تاثیر شوری روی محتوای نسبی آب برگ |
19 | 2-4- تاثیر شوری بر جذب عناصر غذایی |
23 | 2-5- تاثیر شوری بر پراکسیداسیون لیپیدی غشاء |
24 | 2-6- تاثیر شوری بر اسمولیت ها و محافظت کننده اسمزی |
25 | 2-7- تنش شوری و انگور |
27 | 2-8- نقش اسید سالیسیلیک در پاسخ به تنش شوری در گیاهان |
29 | 2-9- نقش نیتریک اکسید در پاسخ به تنش شوری در گیاهان |
32 | فصل سوم- مواد و روش ها |
33 | 3-1- مکان و زمان انجام پژوهش |
33 | 3-2- روش انجام پژوهش |
34 | 3-3- مواد گیاهی و شرایط رشد |
35 | 3-4- ترکیب محلول غذایی |
35 | 3-5- نحوه اعمال تنش شوری |
36 | 3-6- کاربرد سدیم نیتروپروسید |
36 | 3-7- کاربرد اسید سالیسیلیک |
37 | 3-8- صفات مورد بررسی و روشهای اندازهگیری آنها |
37 | 3-8-1- ویژگیهای رشدی گیاه |
38 | 3-8-2- اندازه گیری نشت یونی غشاء برگ |
38 | 3-8-3- محتوای نسبی آب برگ |
39 | 3-8-4- میزان پرولین آزاد |
40 | 3-8-5- میزان قندهای محلول کل |
40 | 3-8-6- اندازهگیری محتوای مالون دی آلدئید |
41 | 3-8-7- اندازهگیری رنگیزههای کلروفیل و کاروتنوئید |
41 | 3-8-8- اندازهگیری گلایسین بتائین |
42 | 3-8-9- اندازهگیری پروتئین کل |
43 | 3-9- اندازهگیری فعالیت آنزیم ها |
43 | 3-9-1- استخراج عصاره گیاهی برای سنجش فعالیت آنزیم ها |
43 | 3-9-2- اندازهگیری فعالیت کاتالاز |
44 | 3-9-3- اندازهگیری فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز |
44 | 3-9-4- اندازهگیری فعالیت آنزیم گایاکول پراکسیداز |
45 | 3-10- اندازهگیری عناصر برگ و ریشه |
45 | 3-10-1- استخراج عصاره گیاهی جهت اندازهگیری کلر، سدیم، پتاسیم و نیترات |
45 | 3-10-2- اندازهگیری میزان یون کلر |
46 | 3-10-3- اندازهگیری میزان یون نیترات |
46 | 3-10-4- اندازهگیری میزان یونهای سدیم و پتاسیم |
47 | 3-10-5- استخراج عصاره گیاهی جهت اندازهگیری کلسیم، منیزیم، آهن و روی |
47 | 3-11- اندازهگیری میزان فتوسنتز |
48 | 3-12- تجزیه آماری دادهها و نرم افزارهای مورد استفاده |
49 | فصل چهارم- نتایج |
50 | 4-1- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر ویژگیهای مورفولوژیک |
58 | 4-2- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر ویژگیهای مورفولوژیک |
64 | 4-3- ویژگیهای فیزیولوژیک |
64 | 4-3-1- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها برمیزان کلروفیل a |
66 | 4-3-2- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها برمیزان کلروفیل a |
68 | 4-3-3- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان کلروفیل b |
68 | 4-3-4- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان کلروفیل b |
69 | 4-3-5- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر کلروفیل |
69 | 4-3-6- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر کلروفیل |
70 | 4-3-7- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان کلروفیل کل |
71 | 4-3-8- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان کلروفیل کل |
71 | 4-3-9- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان کاروتنوئیدها |
72 | 4-3-10- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان کاروتنوئیدها |
73 | 4-3-11- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها برمیزان |
73 | 4-3-12- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر |
73 | 4-3-13- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان فتوسنتز خالص |
75 | 4-3-14- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان فتوسنتز خالص |
77 | 4-3-15- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان هدایت روزنهای |
78 | 4-3-16- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان هدایت روزنهای |
79 | 4-3-17- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان تعرق |
81 | 4-3-18- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان تعرق |
82 | 4-3-19- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان نشت یونی |
84 | 4-3-20- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها برمیزان نشت یونی |
85 | 4-3-21- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر محتوای نسبی آب برگ |
87 | 4-3-22- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر محتوای نسبی آب برگ |
88 | 4-4- ویژگیهای بیوشیمیایی |
88 | 4-4-1- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان مالوندی آلدئید |
89 | 4-4-2- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان مالوندی آلدئید |
90 | 4-4-3- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان پروتئین کل |
91 | 4-4-4- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان پروتئین کل |
92 | 4-4-5- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان قندهای محلول |
93 | 4-4-6- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان قندهای محلول |
94 | 4-4-7- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان گلیسین بتائین |
95 | 4-4-8- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان گلیسین بتائین |
96 | 4-4-9- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان پرولین |
97 | 4-4-10- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان پرولین |
98 | 4-4-11- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان آنزیم گایاکول پراکسیداز |
100 | 4-4-12- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان آنزیم گایاکول پراکسیداز |
101 | 4-4-13- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان آنزیم کاتالاز |
103 | 4-4-14- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان آنزیم کاتالاز |
104 | 4-4-15- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان آنزیم آسکوربات پراکسیداز |
105 | 4-4-16- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان آنزیم آسکوربات پراکسیداز |
107 | 4-5- ارزیابی میزان غلظت عناصر غذایی |
107 | 4-5-1- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان یونهای سدیم برگ و ریشه |
110 | 4-5-2- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان یونهای سدیم برگ و ریشه |
112 | 4-5-3- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان یونهای كلر برگ و ریشه |
116 | 4-5-4- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان یونهای كلر برگ و ریشه |
118 | 4-5-5- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان نیترات برگ و ریشه |
121 | 4-5-6- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان نیترات برگ و ریشه |
123 | 4-5-7- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان پتاسیم برگ و ریشه |
125 | 4-5-8- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان پتاسیم برگ و ریشه |
128 | 4-5-9- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ و ریشه |
131 | 4-5-10- تاثیر شوری و سدیم نیترو پروسید و برهمکنش آنها بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ و ریشه |
133 | 4-5-11- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان كلسیم برگ و ریشه |
136 | 4-5-12- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان كلسیم برگ و ریشه |
138 | 4-5-13- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان منیزیم برگ و ریشه |
139 | 4-5-14- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان منیزیم برگ و ریشه |
140 | 4-5-15- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان آهن برگ و ریشه |
142 | 4-5-16- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان آهن برگ و ریشه |
143 | 4-5-17- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر میزان روی در برگ و ریشه |
144 | 4-5-18- تاثیر شوری و سدیم نیتروپروسید و برهمکنش آنها بر میزان روی در برگ و ریشه |
146 | فصل پنجم ـ بحث |
147 | 5-1- ویژگیهای مورفولوژیک |
147 | 5-1-1- تأثیر تیمارهای مختلف شوری، اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر ویژگیهای مورفولوژیک |
153 | 5-2- ویژگیهای فیزیولوژیکی |
153 | 5-2-1- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان کلروفیل |
156 | 5-2-2- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید برمیزان فتوسنتز |
163 | 5-2-3- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان نشت یونی |
165 | 5-2-4- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان مالوندیآلدئید |
168 | 5-2-5- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان محتوای نسبی آب برگ |
171 | 5-3- ویژگیهای بیوشیمیایی |
171 | 5-3-1- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان پرولین |
173 | 5-3-2- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان گلیسین بتائین |
174 | 5-3-3- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان قندهای محلول |
177 | 5-3-4- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان پروتئین کل |
179 | 5-3-5- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک و سدیم نیتروپروسید بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان |
183 | 5-4- بررسی میزان جذب عناصر غذایی |
183 | 5-4-1- تأثیر تیمارهای شوری و اسید سالیسیلیک در میزان جذب عناصر غذایی |
188 | 5-4-2- تأثیر تیمارهای شوری و سدیم نیتروپروسید بر میزان جذب عناصر غذایی |
194 | 5-4-3- نتیجهگیری کلی |
194 | 5-4-4- پیشنهادات |
195 | منابع |
یک مطلب دیگر :
پردرآمدترین بازیگران مرد جهان در سال ۲۰۱۵
فهرست جدولها
|
|
عنوان | صفحه |
جدول 4- 1- نتایج مقایسه میانگین برخی از شاخصهای رشدی مورد ارزیابی در دو رقم انگور در سطوح مختلف شوری با غلظتهای متفاوت اسید سالیسیلیک | 57 |
جدول 4-2- نتایج مقایسه میانگین برخی از شاخصهای رشدی مورد ارزیابی در دو رقم انگور در سطوح مختلف شوری با غلظت های متفاوت سدیم نیتروپروسید | 63 |
جدول 4-3- نتایج مقایسه میانگین رنگیزههای فتوسنتزی در دو رقم انگور در سطوح مختلف شوری با غلظتهای متفاوت اسید سالیسیلیک | 65 |
جدول 4-4- نتایج مقایسه میانگین رنگیزههای فتوسنتزی در دو رقم انگور در سطوح مختلف شوری با غلظتهای متفاوت سدیم نیتروپروسید | 67 |
جدول4-5- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان کلسیم، منیزیم، آهن و روی برگ و ریشه در دو رقم انگور | 135 |
جدول4-6- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان کلسیم، منیزیم، آهن و روی برگ و ریشه در دو رقم انگور | 137 |
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 06:43:00 ب.ظ ]
|