2-4- مطالعات مربوط به آلودگی محیط زیست ناشی از مزارع پرورش ماهی ………………….. 18

فصل سوم

3- تئوری و روش تحقیق ……………………………………………………………………………………………………….. 24

3-1- مبانی نظری کارایی ………………………………………………………………………………………………………. 24

3-1-1- تعریف کارایی …………………………………………………………………………………………………………… 25

3-1-3- روش‌های محاسبه‌ی کارایی ……………………………………………………………………………………. 27

3-1-3-1- مرزی غیرپارامتری معین ……………………………………………………………………………………. 28

3-1-3-2- مرزی پارامتری معین  ………………………………………………………………………………………… 29

3-1-3-3- مرزی معین آماری ………………………………………………………………………………………………. 29

3-1-3-4- مرزی پارامتری تصادفی ………………………………………………………………………………………. 30

3-2- مدل مورد استفاده برای کارایی …………………………………………………………………………………… 33

3-2-1- تئوری تابع فاصله ای ستاده ……………………………………………………………………………………. 33

3-2-2- کارایی زیست محیطی …………………………………………………………………………………………….. 35

3-3- استخراج قیمت سایه‌ای آلودگی …………………………………………………………………………………. 37

3-4- محاسبه آلودگی ……………………………………………………………………………………………………………. 39

برای دیدن جزییات بیشتر و دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید

 

3-4-1- اثرات آلایندگی ماهیان پرورشی …………………………………………………………………………….. 39

3-5- روش جمع­آوری داده‌ها و روش نمونه­گیری ………………………………………………………………. 40

3-5-1- روش نمونه­گیری ……………………………………………………………………………………………………… 40

3-5-2- منطقه مورد مطالعه …………………………………………………………………………………………………. 41

3-5-2-1- منابع آبی و قابلیت‌های استان فارس در پرورش ماهی ……………………………………. 41

3-5-2-2- تاریخچه پرورش ماهیان سردآبی در استان فارس ……………………………………………. 42

3-5-2-3- تولید ماهیان سردآبی در استان فارس و كل كشور …………………………………………. 42

فصل چهارم

4- نتایج و بحث ………………………………………………………………………………………………………………………. 45

4-1- ویژگی نمونه مورد مطالعه ……………………………………………………………………………………………. 45

یک مطلب دیگر :

 
 

4-1-1- ویژگی فردی جامعه آماری ……………………………………………………………………………………… 45

4-1-2- ویژگی مزارع مورد مطالعه ………………………………………………………………………………………. 46

4-2- وضعیت تغذیه­ای در مزارع پرورش ماهی مورد بررسی …………………………………………….. 48

4-3- نتایج محاسبه آلاینده‌ها ……………………………………………………………………………………………….. 49

4-5- کارایی مزارع پرورش ماهی قزل آلا مورد مطالعه ………………………………………………………. 52

4-5-1- کارایی مزارع پرورش ماهی قزل‌آلا مورد مطالعه بدون در نظر گرفتن عوامل
محیطی………………………………………………………………………………………………………………………………………. 52

4-5-2- محاسبه کشش نهاده‌های تولید ………………………………………………………………………………. 58

4-5-3- کارایی مزارع پرورش ماهی قزل‌آلا با در نظر گرفتن عوامل محیطی ………………….. 60

4-5-4- محاسبه کشش عوامل تولید …………………………………………………………………………………… 66

4-6- کارایی زیست محیطی ………………………………………………………………………………………………….. 68

4-7- قیمت سایه‌ای آلاینده‌ها ………………………………………………………………………………………………. 71

4-8- مقایسه کارایی فنی با لحاظ محیط زیست و بدون در نظر گرفتن آن ……………………… 72

4-9- مقایسه کارایی به کارگیری نهاده‌ها و کارایی زیست محیطی ……………………………………. 76

4-10- مقایسه کارایی فنی و کارایی زیست محیطی ………………………………………………………….. 78

فصل پنجم

5- نتیجه­گیری و پیشنهادها …………………………………………………………………………………………………… 80

5-1- خلاصه …………………………………………………………………………………………………………………………… 80

5-2- نتیجه­گیری ……………………………………………………………………………………………………………………. 82

5-3- پیشنهادات …………………………………………………………………………………………………………………….. 85

فهرست

200)ر مزارع پرورش هارا به صورت جداگانه محاسبه کرده ه کارایی دارد.  نواوری اقع پیش نیاز هر گونه فعالیت تلقی می‌شود.و آجایی///

//منابع ……………………………… 87

– کلیات

یکی از اساسی­ترین نقش­های کشاورزی تامین غذای کافی و ایجاد امنیت غذایی می‌باشد. در میان مواد غذایی گوناگون که در بخش کشاورزی تولید می‌شود مواد پروتئینی از اهمیت
ویژه­ای برخوردار است. ماهی به عنوان یک منبع اساسی پروتئین جانوری پس از برنج دومین جزء اساسی رژیم غذایی مردم بسیاری از جوامع در حال توسعه را تشکیل می‌دهد (علی­بیگی، 1375). رشد روز افزون جمعیت و افزایش سطح آگاهی افراد از نقش مصرف آبزیان در میزان سلامتی منجر به افزایش تقاضای آبزیان طی دهه­های اخیر شده است. افزایش تولید آبزیان از طریق افزایش صید و یا گسترش آبزی‌پروری میسر است. از آن جا که صید بی­رویه باعث از میان رفتن یا کاهش جمعیت بسیاری از گونه‌های با ارزش آبزیان می‌گردد، در ارتباط با افزایش میزان صید آبزیان محدودیت وجود دارد اما وجود منابع بالقوه آب‌های طبیعی نظیر دریاچه­ها، رودخانه­ها، آب­بندها، چشمه­ها و قنات­ها، این امکان را در کشور فراهم می­سازد تا با توسعه آبزی‌پروری، تولید پروتئین حیوانی سالم و دارای ارزش غذایی بالا را افزایش داد (اشراقی سامانی و همکاران،1387).

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...