مقایسه ی کارایی اسانس های گیاهی و سالیسیلیک اسید با قارچ کش های ... |
![]() |
یک مطلب دیگر :
منابع پایان نامه درباره قانون مجازات، جرم انگاری، گناهان کبیره
| عنوان |
شماره صفحه |
|
| فصل اول– مقدمه و کلیات | 1 | |
| فصل دوم: بررسی منابع | 4 | |
| 2-1- مرکبات و انبارداری | 5 | |
| 2-2– قارچ P. digitatum | 5 | |
| 2–2-1 چرخه بیماری | 6 | |
| 2-2-2– کنترل | 6 | |
| 2–3- بنومیل | 7 | |
| 2-4– تیابندازول | 8 | |
| 2-5- اسانس های گیاهی | 9 | |
| 2-6- عصاره های گیاهی | 12 | |
| 2- 7- معرفی گیاه اکالیتوس | 14 | |
| 2-8- ویژگی های اسانس پوست مرکبات | 15 | |
| 2-9- سالیسیلیک اسید | 16 | |
| فصل سوم: مواد و روش ها | 18 | |
| 3-1- کشت قارچ | 19 | |
| 3-2– تهیه اسانس | 19 | |
| 3-3– زیست سنجی اسانس ها | 20 | |
| 3-3-1– تعداد کلنی | 20 | |
| 3-3-2- رشد کلنی | 20 | |
| 3-3-3– جوانه زنی اسپور ها | 21 | |
| 3-4- تهیه عصاره | 21 | |
| 3-5- زیست سنجی عصاره ها | 21 | |
| 3-6- زیست سنجی قارچکش ها | 21 | |
| 3-6-1- تیابندازول | 21 | |
| 3-6-2- بنومیل | 22 | |
| 3-7- تهیه ی محلول سالیسیلیک اسید | 22 | |
| 3-8- زیست سنجی سالیسیلیک | 22 | |
| 3-9- تجزیه و تحلیل آماری | 22 | |
| فصل چهارم : نتایج | 23 | |
| 4-1- اثر اسانس ها و عصاره های گیاهی | 24 | |
| 4-1-1- اسانس اکالیپتوس | 24 | |
| 4-1-1-1- تعداد کلنی | 24 | |
| 4-1–1–2– رشد کلنی | 26 | |
| 4-1-1-3- میزان جوانه زنی | 28 | |
| 4–1-2- اثر اسانس پرتقال روی رشد P. digitatum | 30 | |
| 4–1-3 اثر عصاره اکالیپتوس روی قارچ P. digitatum | 32 | |
| 4-1-4- اثر عصاره پرتقال روی رشد قارچ P. digitatum | 34 | |
| 4- 2- اثر قارچکش ها | 37 | |
| 4-2-1- سم تیابندازول | 37 | |
| 4–2–2- سم بنومیل | 39 | |
| 4-3- سالیسیلیک اسید | 42 | |
| فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری | 44 | |
| 5–1- شمارش تعداد کلنی ها | 45 | |
| 5-2- اندازه گیری قطر کلنی | 46 | |
| 5-3- میزان جوانه زنی | 47 | |
| 5-4- اثر قارچکش ها | 48 | |
| 5-5– تیمار میوه ها | 48 | |
| 5-6 سالیسیلیک اسید | 50 | |
| 5- 7- جمع بندی کلی | 50 | |
| 5- 8- پیشنهادها | 51 | |
| منابع | 52 |
فهرست اشکال
فرم در حال بارگذاری ...
|
[پنجشنبه 1399-08-08] [ 04:30:00 ق.ظ ]
|



